Sminktetoválás

sminktetovalas

A sminktetoválás egy nagy precizitást és szakértelmet igénylő kozmetikai eljárás, mely hosszú évekre meghatározza megjelenésünket, ezért minden vendégünk esetében egy előzetes konzultáció során találjuk meg az ideális formákat és színeket, amelyek segítenek kiemelni az arc szépségét, illetve korrigálni ott, ahol erre igény mutatkozik.

Miért szeretik a tetoválást?

A tartós szemöldök-, szemhéj- és szájtetoválás varázslatosan egyszerű és hatékony módszer, amely lehetővé teszi, hogy fáradtság nélkül is minden reggel makulátlan sminkben ébredjen! Sminktetováláshoz antiallergén festékeink igen magas pigmenttartalommal és egyedülálló tapadási képességgel rendelkeznek. A kitűnő minőségű alapanyagoknak köszönhetően a szín tartósan a bőrben marad, és gyönyörű, természetes hatású színárnyalatokat eredményez.

A garancia

Sokéves tapasztalatunk a garancia arra, hogy vendégeink nálunk mindig az igényeikhez és adottságaikhoz legjobban illő, a legapróbb részletekig kidolgozott, tökéletesen személyre szabott sminktetoválást kapják.

Professzionális megoldások a természetesen igéző pillantásokért!

Szemöldök Tetoválás

slide3

A hölgyek körében mára a sminktetoválás elfogadott és ismert kozmetikai eljárássá vált. Egyre többen készíttetnek maguknak vonzó szemöldök tetoválást. Természetesen egy hölgy számára óriási segítség lehet, ha a kora miatt már ritkuló és megfakult szemöldökét nem kell minden reggel megrajzolnia. A másik problémát a gyengülő látás jelenti, ami szintén nehezíti egy igényes és szép smink elkészítését. A megfelelő formájú szemöldök borzasztóan sokat jelenthet! Az egész arc összképét nagyban befolyásolhatja a szemöldök milyensége. A természetes hatású szemöldök tetoválás elegáns, dekoratívan nőies megjelenést biztosít!

Fajtái :

 • Satirozott szemöldök
 • Szálazott szemöldök
 • Micro blading technika

Satírozott szemöldök:

Ezzel a módszerrel sokkal határozottabb és dominánsabb formákat, valamint színeket lehet elérni. Ez a trend azonban megváltozott és ma inkább a szolidabb, már-már láthatatlan sminkek számítanak divatosnak. Amennyiben a vendégnek nincsenek szemöldök szőrszálai, akkor azonban indokolt lehet egy tömörebb szemöldök tetoválás elkészítése. Ha a hölgynek már korábbról van szemöldöktetoválása, akkor is ezen módszer lehet a legoptimálisabb választás. Ha ugyanolyan színű szálakat húzok a szemöldökre, mint a meglévő tetoválás színe, akkor ezek a szálak nem fognak látszódni, így ebben az esetben egy sötétebb vagy egy világosabb pigmentet kell választani a megfelelő hatás eléréséhez.

A tetoválás megkezdése előtt kiválasztjuk a megfelelő szint. Megbeszéljük, hogy milyen típusú szemöldökforma illik az arcához, milyen az elképzelése a vendégnek.

Szemöldök-tetoválás lépései:

 • Bőrfertőtlenítés
 • Peeling
 • Érzéstelenítés géllel és folyadékkal
 • Szemöldök előrajzolása speciális ceruzával
 • Sminktetoválás organikus pigmentekkel
 • Bőrfertőtlenítés
 • Utókezelés

A tetoválás folyamán a vendég többször is megnézheti a készülő szemöldököt a tükörben, hogy lássa hogyan alakul az egész folyamat.

A tetoválás végeztével megbeszéljük az otthoni ápolást. 2-3 hétig kerülni kell a szaunát, strandot, erős napfényt.

A kezelést követő 1-3 hónapon belül díjmentes korrekciós tetoválást végzünk.

Szálazott szemöldök-tetoválás

Manapság, a természetes szálazott technika a divatos. Szálakat rajzolok, és a saját szemöldök szálakat veszem figyelembe. A szálazott technika jóval természetesebb hatást kelt. Ezt akkor alkalmazom, ha a vendégemnek van szemöldöke, csak annak formája vagy éppen színe, esetleg sűrűsége nem a legmegfelelőbb.

Fontos tájékoztatás azonban vendégeimnek, hogy a szálazott technikával készült szemöldöktetoválások kevésbé tartósak, hiszen ezeket általában évente frissíteni kell.

MicroBlading

Toll-szár technika

 • Természetes hatás
 • Lágy kifinomult szálfelépítés
 • Követi a saját szemöldök szálait
 • Új tetoválási technika
Toll-szár technika előttToll-szár technika után Toll-szár technika után Toll-szár technika után
Toll-szár technika előttToll-szár technika után Toll-szár technika után


INDIKÁCIÓK:

 • Alopéciánál
 • Pajzsmirigy hypofunkciónál szemöldökszál vesztésnél
 • Egyéb hiányos szemöldökszál vesztésnél
 • Kifakult szemöldök színnél
 • Szemöldök ív enyhe korrekciójánál
 • Természetes és rendezett szemöldök igénye esetén

Ez a technika egy speciális alkalmazású eljárás amely nem ad teljes fedést, satírt, vagy púderes hatást. Követi a szemöldök  szálainak ívét, lefutását. A Toll – Szár módszert, más technikával is ki lehet egészíteni. Ez adottságától teszi függővé.

Mind ez, egy INGYENES KONZULTÁCIÓ keretén belül történik…

 

SZEMKONTÚR TETOVÁLÁS

A profi módon elkészített szemkontúr tetoválás dekoratív, és persze elegáns megjelenést biztosít!

Szabadulj meg fájdalommentesen a szemfestéssel járó mindennapi sminkrutintól!

A kreatív megoldások széles tárházát kínáló szemhéjtetoválás az otthoni festésnél sokkal precízebb kontúrvonalak rajzolásával, valamint a szemhéjakhoz és a mindennapi sminkelési szokásokhoz legjobban illeszkedő színek és ívek megválasztásával éri el a kívánt hatást.

Szempillatősűrítés

Egy igazán szolid és natúr hatású eljárás, melynek során a pillatövekbe tetovált pigmentekkel töltjük ki a felső szemhéj pillái közti üres teret, így az spirálozás nélkül is dúsabbnak hat majd. Segít kiemelni a szem természetes ívét, egyszersmind kifejezőbb tekintetet varázsol.

Szemhéjkontúr

Az alsó és felső szemhéjak tetoválásakor a szem adottságaihoz legjobban illeszkedő formájú és vastagságú ívek berajzolásával, illetve azoknak a szemzug felé való behúzásával adunk új hangsúlyt a szemhéjvonalaknak. A hatás tovább fokozható a belső szemzug kiemelését púderes hangulatú kiemeléssel segítő ún. high-light tetoválással.

Színes szemhéj vagy “Duocolor eye” tetoválás

A legtöbb vendég szemkontúr tetoválás alkalmával a fekete színt választja. Azonban egyre gyakrabban van igény 2 színnel készült, azaz „duocolor” szemkontúr tetoválásra. Először fekete színű pigmenttel kitöltöm a szempillák közötti részt, mellyel a szempillákat hangsúlyozom, majd fölé egy másik színű pigmenttel a kontúrvonalat. Szeretem ezt a munkát, sok kreativitást alkalmazhatok a szemtetoválás során. Válaszd a tartós minőséget!

Szemhéjtetoválásaink várható élettartama kb. 3 év!

Szemhéjtetoválás lépései:

 

 • Bőrfertőtlenítés
 • Érzéstelenítés krémmel
 • Forma megbeszélése és tervezése, szín kiválasztása
 • Szemhéjvonal előrajzolása speciális ceruzával
 • Sminktetoválás zárt szemen, organikus pigmentekkel, folyamatos érzéstelenítés mellett
 • Bőrfertőtlenítés
 • Utókezelés
 • Hidegborogatás

A kezelés várható időtartama (a kért szolgáltatástól függően) 2.5-3 óra.

A sminktetoválást követő otthoni utókezeléshez a krémet ajándékba adjuk!

A kezelést követő 1-3 hónapon belül díjmentes korrekciós tetoválást végzünk.

Az üde és csábító mosoly minden női arcot élettel telivé varázsol!

Ajakkontúr

A tökéletes formájú ajkaknak sokszor egy természetes kontúr is elég a csodához. Ilyenkor a szájjal és az arccal harmonizáló színű, vékony vonalat rajzolunk, amely a szájperemhez feltűnés nélkül illeszkedve éppen csak kiemeli annak szépségét. Az ajakkontúr kezelést minden esetben fél- vagy teljes satírozással egészítjük ki.

Egy finoman ívelt kontúr a megfelelő satírozással kiegészítve nem csak az egészséges ajkaknak kölcsönöz teltséget és élénkséget, de a baleseti sérülés vagy herpesz okozta hibákat is tökéletesen elfedi. Amennyiben vékonynak, aszimmetrikusnak, esetleg fakónak vagy épp sötét árnyalatúnak találod ajkaid, egy jól megválasztott sminktetoválás évekre fiatalosan sugárzó és elbűvölő mosolyt biztosít.

Félsatírozás

Természetes hatású technika, mely az előzetesen megrajzolt szájkontúrtól befelé haladva, egyre halványuló satírozással kölcsönöz finoman árnyalt, visszafogottan rúzsozott hatást az ajkaknak. Ez az eljárás a vastagabb vagy szabálytalan formájú ajkaknak is mindig ízléses megjelenést és tökéletes szimmetriát biztosít. A száj természetes jellegének megőrzése érdekében ennél a technikánál mindig az ajkak eredeti színéhez illeszkedő pigmentet használunk.

Teljes satírozás

Látványosan rúzsozott, elegánsan dúsabb hatást érhetünk el, ha az ajakkontúrtól befelé haladva a száj egész területét egyenletesen satírozzuk. Ilyenkor tetszőleges színt használhatunk: az élénk árnyalatok fokozzák az ajkak teltségét, míg a natúr, pasztelles színekkel moderálhatjuk a rúzsos jelleget

Bűvöld el környezeted hosszú éveken át!

Ajaktetoválás lépései:

· Bőrfertőtlenítés · Peeling · Érzéstelenítés géllel és folyadékkal · Forma megbeszélése és tervezése, szín kiválasztása · Előrajzolás speciális ceruzával és technikával · Sminktetoválás, organikus pigmentekkel, folyamatos érzéstelenítés mellett · Bőrfertőtlenítés · Utókezelés · Hidegborogatás A kezelés várható időtartama félsatír esetén 2.5-3 óra, teljes satírozáskor 3-3.5 óra.

A kezelést követő 1-3 hónapon belül díjmentes korrekciós tetoválást végzünk.

Ha felkeltettem érdeklődésed, kérj időpontot díjmentes konzultációra most!