Akné kezelés

Rejuvi anti-adrogén kezelés

Az amerikai Rejuvi Laboratory kifejlesztett egy forradalmian új kezelési koncepciót az aknés bőrproblémákra. Az androgén hormon túltengés, faggyú túltermeléshez vezet, ami a pórusok eldugulását okozzák. A laboratórium által kifejlesztett speciális organikus savak – cink – vitaminok kombinációja sikeresen gátolja az androgén aktivitást, így fokozatosan megszűnik az arcon, az összefüggő, mély, gyulladt terület. Kezelés 8-10 héten keresztül heti egy alkalommal történik. Otthonra speciálisan összeállított készítményeket kell használni. A kezelés időtartama alatt, a bőr faggyúműködése normalizálódik, a gyulladt területek megszűnnek. A korábban kialakult hegesedés is folyamatosan eltűnik, mivel a kezelés sejtregeneráló hatással is rendelkezik.

Kinek ajánljuk a kezelést?

images

 

 

 

 

Serdülő korban 15-20év között. Fiatal és idősebb felnőtt korban 20-50évig nőknek és férfiaknak

Adjon esélyt önmagának, és a szebb arcbőrnek!

 

Mezoterápiás kezelés

Elektroporáció segítségével orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatunk be a faggyúmirigyekhez, amik segítenek megszüntetni a bőrproblémát. A gyulladás megszűnik, normalizálódik a faggyúműködés. Már fiatal serdülőkorban is megelőzés céljából ajánlott havi egy alkalommal az anyagok bejuttatása a bőrbe, így nem alakul ki súlyosabb bőrprobléma.

Hatóanyagok

A + B vitamin komplex, Dexpantenol -> gyulladáscsökkentő, Biovita H -> bőrvédő vitamin

 

Quantum lézer kezelés

A kezelés lényege

Az akné kezelések kiegészítőjeként a bőr hámszövet gyulladását csökkenti és immunitását növeli.EUCERIN-SC-ageing-skin-prevention-01

A kezelésről bővebben

A készülék alacsony dózisú elektromágneses sugárzás nagy hatékonyságán alapul. Nagy hatással van a szervezet sejtjeire. A kezelés visszafordítja a már létező anomáliákat, erősíti az immunrendszert. Csillapítja a fájdalmat. Megszünteti a gyulladást. Regenerálja a sejteket. Javítja a szövetek tápanyag ellátását. Hámszövet regenerációt hoz létre. Fokozza a kollagén szintézist. A vér mikrocirkulációját javítja. Megszünteti az ödémát. Fokozza az immunitást. Anti oxidáns hatása van. Aktiválja a fehérje szintézist. Tonizáló hatása van a központi és vegetatív idegrendszerre. Aktiválja az akupunktúrás pontokat.

A kezelést követően látványos javulás látható a bőrfelszínen. Tartós használata eltűnteti a hegeket.

Kezelés időtartama

10-20 percig felülettől, bőrproblémától függ. Súlyosságtól függően akár naponként, később 3-4naponta és heti egyszer. Hatékonysága és tartóssága érdekében, kombinálhatjuk a Rejuvi anti-androgén akné kezeléssel.