Arcszobrászat

Az öregedés jeleinek kiküszöbölése, arcunk fiatalosságának megőrzése komoly kihívást jelent minden szakember számára. Ezen folyamatok elkerülésére, kezelésére állították csatasorba a tudósok, orvosok a hyaluronsavat, amely kifejezetten az emberi szervezet számára kifejlesztve. A hyaluronsavas eljárások egyre keresettebbek, népszerűbbek, és jól alkalmazhatóak több területen is. Vedd igénybe kezeléseink egyikét, és tapasztald meg saját bőrödön hatékonyságukat! Amennyiben többet is szeretnél megtudni a hyaluronsavról, itt olvashatsz róla.

Hyaluronsavas Mimikai Ráncfeltöltés

A Hyaluronsavas ráncfeltöltés alkalmazásával, felléphetünk az életünk során kialakult statikus ráncok ellen is. A kezelés többszöri igénybevételével, akár huzamosabb ideig is megtarthatjuk fiatalos külsőnket, bőrünk pedig tovább tündökölhet.

Tovább->>

Ajakfeltöltés Hyaluronsavval

A hyaluronsav nem csak a ráncok kisimítására, kitöltésére alkalmas, hanem az ajak formálására, kontúrozására, revitalizálására is. A kezelés igénybevételét követően teltebb, érzékibb, fiatalosabb ajkakat tudhatunk majd magunkénak.

Tovább->>

Skin Booster – Bio Revitalizáció

Az egyik leghatékonyabb kezelés a Skin Booster, amely belülről hidratálja a bőrt, javítja annak rugalmasságát, szerkezetét és fokozatosan fiatalít. Az eredménye pedig a tartósan feszes, ragyogó, hidratált és fiatalos bőr.

Tovább->>

Hyaluronsavas Skin Booster kezelés – Nyak, Dekoltázs

A nyak és dekoltázs revitalizálása, hidratálása és fiatalítása. A fiatalos arcbőr megköveteli, hogy a korunkról árulkodó testrészeinket, hozzá igazítsuk a kezelt és professzionálisan ápolt arcbőrünkhöz. Egy kezelés, amellyel sokat tehetünk a vonzó megjelenésért.

Tovább->>

Bio revitalizáció – Kézfej

A kézkrémek nem minden esetben tudják biztosítani kezünk hosszantartó hidratáltságát. Ekkor használjuk a Bio Revitalizációt, amely kitelíti, ránctalanítja, hidratálja, fiatalítja és ragyogóbbá teszi kézfejünket.

Tovább->>

Aqua Gold kezelés

A kezelés igénybevételekor, kifejezetten a vendég bőréhez összeállított hatóanyagok kerülnek felhasználásra. Így érhető el a látványos végeredmény, a bőr egészséges, fiatalos megjelenése.

Tovább->>