Hajkezelések

Állítsd meg a hajhullást, fékezd meg a kopaszodást, és őrizd meg hajad egészségét, dússágát és fényét őssejtes, hajhidratáló és hajregenerációs kezeléseinkkel! A tökéletes esztétikai látványért pedig válaszd fejbőr tetoválási lehetőségünket, amelynek köszönhetően a foltos, ritka haj és teljesen kopasz fejbőr esetében is rövid időn belül érhetsz el valósághű végeredményt!

ECURI HAJ- ÉS SZEMÖLDÖKNÖVESZTÉS

Innovatív, egyedülállóan hatékony és biztonságos őssejtes kezelés, a hajhullás megállítására és a hajszálak, szemöldökszálak visszanövesztésére. Eredményképpen már néhány hónap elteltével erős, egészséges, színnel és élettel teli, dús hajkoronát kaphatunk. 

Tovább->>

ORVOSI MICRO HAJPIGMENTÁLÁS/FEJBŐR TETOVÁLÁS

Hatásos kezelés a hajvesztéssel kapcsolatos esztétikai problémák orvosolására. Hosszan tartó, gyors megoldás a hajszálak élethű megjelenítésére, a dúsabb haj látványának eléréséhez. Foltos hajhullás, hajritkulás, de teljesen kopasz fejbőr esetében is jól alkalmazható.

Tovább->>

ANDROGÉN HAJHULLÁS – F-HAIR MEN

A legújabb, természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmény, a férfias hajhullás megállításáért, nők és férfiak számára egyaránt. Használata erősíti a haj szerkezetét, javítja a hajhagymák vérellátását, és megakadályozza a férfias típusú hajhullásért felelős dihidrotesztoszteron termelődését.

Tovább->>

HYALURONSAVAS HAJHIDRATÁLÁS – HAIR CARE

A haj és hajszálak hidratálása, revitalizálása természetes anyagokat, többek között hyaluronsavat tartalmazó készítmény felhasználásával. Vékony, töredezett, fénytelen haj esetében, száraz vagy zsíros hajnál, és általános hajhullásnál jól alkalmazható kezelés, amelynek eredménye a dúsabb, erősebb és fényesebb hajkorona, valamint a hajszálak növekedésének felgyorsulása.

Tovább->>

HAJREGENRÁCIÓ: F-HAIR

Minden típusú hajhullásnál, revitalizáláshoz és gyulladáscsökkentéshez jól alkalmazható kezelés, amely visszaállítja a hajhagymák mikrocirkulációját és oxigenizálja a hajas fejbőrt. Rövid időn belül látható eredmények, természetes hatás és megjelenés hajunknak.

Tovább->>